212 lejligheder

Østre Havnepark (Fjordtrappen)

Fjordtrappen er bygget indefra og ud. Man er nemlig startet indvendigt og har fyldt hver lejlighed med solid kvalitet og lækre detaljer i alt fra hvidevarer og speciallavet køkken til behagelig gulvvarme i alle rum.

Lyse trægulve. Grebsfri skabe. Afstemte klinker. Vi har tænkt over det hele. Du får et Svane Køkken, der er tilpasset lejligheden med grebsfrie speciallåger og indbygget lys. Og din madlavning bliver en del sjovere med den komplette hvidevarepakke fra Blomberg.

Dit nye badeværelse er designet med masser af plads og vaskesøjle fra Blomberg. Og som lejlighedens højdepunkt har du lysindfaldet og udsigten – fra din altan kan du enten nyde kigget udover havnebassinet og fjorden eller udsigten indover byen.

 

Fakta om boligerne:

  • 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger
  • Køkken fra Svane Køkken
  • Opvaskemaskine
  • Hvidevarer fra Blomberg med indbygget ovn, induktionskogeplade, emhætte, køl/fryseskab, vaskemaskine og tørretumbler
  • Gulvvarme i alle rum med trådløs temperaturstyring
  • Mulighed for egen altan enten med fjordudsigt eller udsigt over Aalborg og sol hele dagen
  • Elevator til alle plan
  • Fælles tagterrasse, orangeri og grønne uderum
  • Depotrum i kælderen
  • Mulighed for at leje en p-plads med ladestander til el-bil

 

Alle lejligheder har et stort badeværelse. Der er entre i de fleste boliger, og som en harmonisk rød tråd er lamper, vindueskanter, altaner, riste, postkasser og greb lavet i indfarvet metal med samme nuance. Ydermere har de fleste lejligheder en skøn altan.

Udvendigt har bygningerne forskydninger, vinduesspring og forskellige højder, der skaber en dynamisk og spændende facade med ekstra meget sollys i lejligheder og gård. Og det store grønne plateau ud mod Østre Havnebassin er skabt som en trappe, hvor du kan sætte dig ned – alene eller sammen med de andre – og nyde stemningen ved havnebassinet og det maritime, urbane liv.

 

På Østre havn finder du både specialbutikker, cafeer og byliv. Meny og Lagkagehuset lokker med fristende delikatesser, IsVærftet serverer Ryå is året rundt, og Baco byder på baristakaffe og solide bagels. Du kan gå på opdagelse mellem restaurerede pakhuse og siloer og nyde områdets spændende arkitektur og de skjulte kunstværker af lokale kunstnere.

Og du har hele Aalborg i baghaven. Du kan på få minutter stå midt på gågaden eller nyde sommerens fredagsfester i Karolinelund. Der er kun en kort slentretur til Musikkens Hus og Nordkraft, hvor du finder kunstudstillinger, koncerter, teater, biograf og restauranter.

 

Udsigten fra Fjordtrappen er ekstraordinær. Som nærmeste nabo til havnebassinet og fjorden kan du ikke komme tættere på vandet. Og uanset hvor du kigger hen, er udsigten fantastisk. Overalt er der bænke, pladser og grønne området, så du kan sidde ned, slappe af og nyde fjordkigget.

Samtidig starter Aalborgs havnepromenade midt på Østre havn. Her får du 4 kilometers uforstyrret gå- eller cykeltur ud til Vestre Fjordpark. Hele turen går langs fjorden med vandet på din højre hånd og byen til venstre - forbi Musikkens Hus og havnefronten, Kulturbroen, Fjordbyen, lystbådehavnen og Aalborg Street Food.

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right