OM STEKA BOLIG

KORT & PRÆCIST

Vi beskæftiger vi os med både ejendomsservice og udlejning på boligmarkedet og tror på en synergieffekt i samspillet mellem de to. Vi samarbejder med både boligejere, investorer, ejerforeninger, grundejerforeninger og andelsboligforeninger.

Vi udfører både enkeltstående og mindre opgaver, men leverer også totalløsninger, der er vores spidskompetence. Vi udfører vores arbejde på både etablerede ejendomme, men også på nyetablerede ejendomme og ligeledes også på projektstadiet.

SAMARBEJDSPARTNERE & BRANCHEKENDSKAB

Vi har et tæt samarbejde med flere af Aalborgs største boligadministrationsselskaber og adskillige boligejere, investorer, ejerforeninger og grundejerforeninger. Vi har også et tæt samarbejde med mange entreprenører, byggesagkyndige og håndværkere samt andre boligudlejningsaktører og ejendomsmæglere.

Vi har derfor et solidt kendskab til boligmarkedet og til de aktører, der befinder sig herpå, ligesom vi har stor indsigt i de mekanismer, der spiller en afgørende rolle på boligmarkedet.

ERFARING & KOMPETENCER

Vi har stor erfaring med problemløsning, konflikthåndtering og dialog. Vi har ydermere en bred salgs- og forhandlingserfaring og stor erfaring med at afdække kunders behov. Vi har tillige stor erfaring med samle trådene på en ejendom, så ejendommen er i optimal drift og ligeledes fremstår bedst muligt både i det daglige, men også i udlejnings- og salgsøjemed.

Hos SteKa Bolig lever vi af godt udført arbejde, gode anbefalinger og gode relationer, hvorfor troværdighed, præcision og i særdeleshed service er kodeordene.

Vi arbejder meget innovativt, nytænkende og kreativt og søger hele tiden ny viden og nye idéer for at være forud for ændringerne i markedet og for hele tiden at kunne levere en optimal ejendomsservice og et godt udlejningsresultat.

Vi behandler enhver ejendom, som var det vores egen, og håndterer enhver kunde som noget særligt. Vi er meget nærværende både overfor vores kunder, lejere og boligsøgende og tror på, at den personlige relation er altafgørende i alle henseender.
Med venlig hilsen

SteKa Bolig

V. Stefan Kaptain & Kristian Højmark-Breiner


Læs mere om udlejning og ejendomsservice.

Kontakt SteKa Bolig.

COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon