1107619266732741

OM STEKA BOLIG & UDLEJNING

SteKa Bolig har siden 2016 forestået udlejning af både enkeltboliger og større boligporteføljer for udlejere og investorer i for eksempel Aalborg, Gistrup, Nørresundby og Århus. Vi udlejer flere hundrede boliger årligt. Vi udlejer både lejligheder, rækkehuse og villaer, ligesom vi også varetager projektudlejningsopgaver!

Professionelt, grundigt og seriøst:

Vi varetager udlejers/ investors interesser seriøst og professionelt overfor samarbejdspartnere og lejere. Vi arbejder grundigt med ejendommene ud fra en helhedsforståelse, hvor vi har fokus på ejendommens generelle fremtoning, beboersammensætningen mm. og ikke kun udlejningen isoleret set.

Ærlighed & troværdighed:

Er kodeordene i vores udlejningsarbejde. Vi skaber tryghed og klarhed hos nye lejere, så de kan vælge deres nye bolig på det rette grundlag og overtage boligen som tilfredse lejere allerede fra dag ét.

Tid, tilgængelighed & hastighed:

Vi tager os god tid til fremvisningerne og har kundernes tempo i fokus. Vi har stor fokus på responstid på alle platforme og svarer derfor altid hurtigt. Vi tror på, at hastighed spiller en kæmpe rolle i udlejningsarbejdet. Vi tilbyder derfor fremvisninger alle ugens dage både dag og aften.

Markedsføring og eksponering:

Vi benytter samtlige aktuelle platforme i udlejningsarbejdet og har flere tusinde følgere og brugere på både LinkedIn, Facebook, Instagram og på vores egen hjemme, ligesom vi er aktivt til stede på BoligPortalen. Vi tilbyder også etablering af hjemmesider til projektudlejning samt etablering af møblerede prøveboliger.
Vi benytter ligeledes vores skærm på kontoret i Vester 11B, Aalborg til annoncering til synliggørelse på gaden, hvor vi slutteligt har flere biler kørende som mobile reklamer.

Skal vi udleje din bolig, eller skal vi hjælpe med en finde drømmeboligen - vi står klar til at hjælpe!

Læs mere om SteKa Boligs ejendomsservice. Se også SteKa Boligs ledige boliger eller kontakt SteKa Bolig.

COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon