OM STEKA BOLIG & UDLEJNING

SteKa Bolig har siden 2016 forestået udlejning af enkeltboliger og større boligporteføljer for udlejere og investorer i for eksempel Aalborg, Gistrup, Nørresundby og Århus, hvor vi udlejer flere hundrede boliger årligt. Vi udlejer både værelser, lejligheder, rækkehuse og villaer, ligesom vi også varetager projektudlejningsopgaver!

PROFESSIONELT, GRUNDIGT & SERIØST

Vi varetager udlejers/ investors interesser seriøst og professionelt overfor samarbejdspartnere og lejere. Vi arbejder grundigt med ejendommene ud fra en helhedsforståelse, hvor vi har fokus på ejendommens generelle fremtoning, beboersammensætningen mm. og ikke kun udlejningen isoleret set.

ÆRLIGHED & TROVÆRDIGHED

...er kodeordene i vores udlejningsarbejde. Vi skaber tryghed og klarhed hos nye lejere, således at de kan vælge deres nye bolig på det rette grundlag og overtage boligen som tilfredse lejere allerede fra dag ét.

TID, TILGÆNGELIGHED & HASTIGHED

Vi tager os god tid til fremvisningerne og har kundernes tempo i fokus. Vi har stor fokus på responstid på alle platforme og svarer derfor altid hurtigt. Vi tror på, at hastighed spiller en kæmpe rolle i udlejningsarbejdet. Vi tilbyder derfor fremvisninger alle ugens dage både dag og aften.

MARKEDSFØRING & EKSPONERING

Vi benytter samtlige aktuelle platforme i udlejningsarbejdet og har flere tusinde følgere og brugere på både LinkedIn, Facebook, Instagram og på vores egen hjemme, ligesom vi er aktivt til stede på BoligPortalen. Vi tilbyder også etablering af hjemmesider til projektudlejning samt etablering af møblerede prøveboliger.

Slutteligt har vi også flere biler kørende som mobile reklamer, mens vores kontor, beliggende på Vestre Allé 2B i Aalborg, skaber god synlighed ud mod én af Aalborgs mest trafikerede veje. Derudover engagerer vi også i lokalkulturen i Aalborg, hvor vi blandt andet har sponsoraftaler i flere lokale sportsklubber.

chevron-down