EJENDOMSSERVICE

EJENDOMSSERVICE

Vi tilbyder ejendomsservice til både boligejere, investorer og foreninger og tilbyder en bred vifte af ejendomsserviceløsninger, som den enkelte kunde selv kan vælge imellem og dermed skræddersy en individuel løsning.

Vi løser både simple opgaver som trappevask, vinduesvask, måtteskift, renholdelse / vedligehold af fællesarealer og grønne arealer mm. Vi håndterer også flyttesyn, håndværkerkoordinering og løbende beboerkontakt.

GRUNDIGHED & KVALITETSSIKRING

Vi er yderst grundige i vores ejendomsservicearbejde og udfører altid en kontinuerlig kvalitetssikring for at skabe det bedste resultat og et niveau, der sikrer tilfredshed hos både kunderne og lejerne.

SERVICE, DIALOG & RESULTATER

Vi leverer altid et højt serviceniveau overfor både kunder og lejere, ligesom vi har stor fokus på dialog.

Vi mener, at et højt serviceniveau og en tæt og konstruktiv dialog med kunden skaber det perfekte fundament for gode resultater og sikrer en stabil ejendomsdrift med tilfredse lejere og stor interesse for ejendommen. En kvalitetsbevidst ejendomsserviceløsning skaber lejertilfredshed, færre opsigelser, flere udlejninger og mindre tomgang og dermed en bedre drift og stærkere økonomi.

TOTALLØSNING & LAV "BØVL-FAKTOR"

Vi tilbyder totalløsninger, der skaber tryghed, færre bekymringer og dermed en lav "bøvl-faktor", og vi indgår i samarbejdet med kunderne som "one point of contact", så kunderne kun har én serviceudbyder at forholde sig til. 

Vi overtager bekymringerne og sikrer de rette løsninger.

chevron-down