PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK


Introduktion.

Når du besøger SteKa Boligs website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af indholdet, der vises på siden.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies.

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende enhed med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, kampagner og lignende. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og desuden kunne optræde hyppigere. Du kan ydermere risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Personoplysninger

Generelt.

Personoplysninger som begreb dækker over er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, kan vi indsamle og behandle en række sådanne informationer. Det kan f.eks. ske ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores lejerkartotek, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller foretager konkrete henvendelser, som vi skal besvare ud fra dine oplysninger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
- I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi oplysninger som for eksempel navn, cpr. nr., telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger samt CVR nr. Det vil typisk være i forbindelse med registrering af nye kunder, udarbejdelse af samarbejdsaftaler, ved udlejning af boliger og lignende.

Sikkerhed.

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning - herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger eller som kunde og for at kunne levere de services og løsninger, du har efterspurgt for eksempel i forbindelse med boligudlejning og ejendomsservice.

Periode for opbevaring.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relrevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger.

Videregivelse af personoplysninger som for eksempel navn og e-mail, telefonnummer m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har vores hjemmeside hos UnoEuro , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i UnoEuros datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til SteKa Bolig. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Indsigt og klager.

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: info@stekabolig.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


Udgiver.

Websitet ejes og publiceres af :

SteKa Bolig

Telefon: 22212728
Email: info@stekabolig.dk
EMAIL :
TELEFON :
EMAIL :                                info@stekabolig.dk
TELEFON :                           22 21 27 28
Copyright  ©  SteKa Bolig
FACEBOOK :
INSTAGRAM :
LINKEDIN :
CVR :
FACEBOOK :                        facebook.com/stekabolig
INSTAGRAM :                      instagram.com/stekabolig
LINKEDIN :                           linkedin.com/company/steka-bolig
CVR nr. :                               42008583


Copyright © SteKa Bolig
Right Menu Icon