1 lejligheder

Vestre Allé 4, st., 9000 Aalborg

Vestre Allé 4 st. er en 3-værelses lejlighed på 74 kvadratmeter. Lejligheden er totalrenoveret, hvor der er et flot og lyst køkken med induktionskogeplade og opvaskemaskine. Ydermere er der installeret kombimaskine i kælderen, hvor lejligheden har sit eget vaskerum.

Lejligheden er indrettet med to store stuer med dobbeltdør i mellem - samt et fint soveværelse, hvorfor lejligheden er oplagt som delelejlighed.

Ydermere har lejligheden en dejlig baggård med et stort græsareal.

Foran ejendommen er der mulighed for cykelparkering, såvel som der er gratis parkering til bilen.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg og Kilde Parken samt Skovdalen, der er blandt Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon