12 lejligheder

Vestre Allé 2B (SkipperHus)

Vestre Allé 2B "Skipperhus" rummer i alt 21 unikke, men meget forskellige lejeboliger fra 1. sal til 3. sal. Skipperhus dækker ethvert behov for alle boligsøgende og dækker de fleste behov for en ny citybolig – bygningen består nemlig af 1-5-værelses boliger fra 45 kvadratmeter til 135 kvadratmeter.

Flere af boligerne har altan, der enten vender mod Vestre Alle og Hobrovej eller mod Skipperhus’ egen oase af omsluttede fællesarealer, der er beliggende på 1. sal.

Lejlighederne er opført i kvalitetsmaterialer fra top til bund, og du kan her forvente en tidløs bolig, der kan danne ramme om dit fremtidige hjem – og som du kan præge på din helt egen, personlige måde.

Priserne for en lejlighed i Skipperhus starter fra 4.495 kr. Der medfølger depotrum til alle lejligheder.

Alle boliger er udstyret med genvex-anlæg, gulvvarme og alle hvidevarer.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg og Kilde Parken samt Skovdalen, der er blandt Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet, ligesom der er mulighed for at leje både p-plads og garage.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down