1 lejligheder

Vesterbro 55, 5. th.

I centrum af skønne Aalborg finder du denne 3-værelses lejlighed, hvor der er en lækker hems med udgang til lækker tagterrasse. Lejligheden ligger i en charmerende ejendom og har en af Aalborgs mest centrale placeringer. Dette gør, at der er kort afstand til alting, herunder Aalborgs pulserende byliv, de hyggelige gågader, fitnesscentre og diverse uddannelsesinstitutioner. Lejligheden ligger få skridt fra Aalborgs station.

 

Denne luksuriøse og stilrene lejlighed er beliggende på 5. sal. Når du tager de første skridt ind i lejligheden, får du hurtigt en fornemmelse af, hvor skøn lejligheden er. Her har vi masser af lysindfald og store rumlige rum. Lejligheden er med et nyt lækkert køkkenalrum, som byder på god skabsplads og alt i hvidevare. Modsat køkkenet har du lejlighedens flotte stue med flotte lofter samt vægge. Begge værelser er med dejligt lysindfald fra de fine vinduer, hvilket er med til at gøre rummene ekstra imødekommende.

 

Tager du trappen op, kommer du op på lejlighedens sidste rum med udgang til fantastisk tagterrasse. Her er der mulighed for at nyde udsigten over flotte Aalborg. Alt uden lige, så er lejligheden perfekt til deling!

 

Badeværelset har indgang fra fordelingsgangen af, som fremstår utrolig flot og imødekommende. Her er det detaljerne og funktionaliteten, som er i fokus.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon