1 lejligheder

Vesterbro 39, 1. tv., 9000 Aalborg

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum og denne skønne og store 3-værelses lejlighed.

Her befinder du dig tæt på alt, hvad Aalborg centrum kan tilbyde. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, caféer, gågader, specialbutikker m.m. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Aalborgs nye flotte og indbydende havnefront og Jomfru Ane Parken. Her finder du flere af byens skønneste restauranter og smukke omgivelser ved fjorden.

Der er ydermere gåafstand til Kildeparken og Skovdalen, der giver mulighed for både løbe- og gåture i smukke, grønne omgivelser, men også for et hav af kulturelle tilbud som fx stand - up, koncerter, foredrag mm.

Selve lejligheden er en flot og stor 3 - værelses lejlighed i en yderst charmerende ejendom. Lejligheden består en en praktisk entré, en flot fordelingsgang, badeværelse, køkken, soveværelse og en dobbeltstue. Der er lyse lofter og vægge samt flotte trægulve i hele lejligheden. Der er nyt køkken og nyere badeværelse med bruseniche. Opvaskemaskine og vaskemaskine medfølger naturligvis. Lejligheden egner sig godt til de fleste og kan således også benyttes som delelejlighed.

Der hører depotrum med til lejligheden, ligesom at ejendommen er forsynet med dørlås, der er med til at skabe et trygt og sikkert miljø i ejendommen.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom til en skarp husleje og på en af byens absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem på Vesterbro 39 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon