1 lejligheder

Vesterbro 119, 5. th., 9000 Aalborg

Velkommen til denne nye, flotte 3-værelses på Vesterbro 119!

Denne bolig er en skøn forvandling fra et tidligere loftrum og byder på en række fantastiske detaljer. Forestil dig smukke gulve, et unikt køkken i flotte træfarver og karakteristiske stolper, der løber gennem lejligheden. Køkkenet er veludstyret med alle moderne hvidevarer, mens de store (og nye) vinduespartier skaber et indbydende og lyst miljø. Stuen er dejlig og rummelig - og er ligeledes lys og med masser af indretningsmuligheder. Og lad os ikke glemme badeværelset, der forkæler dig med gulvvarme og en praktisk vaskesøjle.

De to lyse og rummelige værelser giver masser af plads til din fantasi – vælg mellem at indrette med seng, skabe, et hjemmekontor eller alt sammen! Plus, som en ekstra bonus, får du en hyggelig fransk altan med en fantastisk udsigt over Aalborgs livlige gader.

Placeringen er simpelthen uovertruffen i Aalborgs hjerte. Alt, hvad midtbyen kan tilbyde, er inden for gåafstand. Fra offentlig transport til et væld af shoppingmuligheder, caféer, hyggelige gågader og unikke specialbutikker – det hele er lige ved din hoveddør.

Og lad os ikke glemme den charmerende havnefront og Jomfru Ane Parken – begge blot en gå væk. Her kan du fordybe dig i byens bedste restauranter og omgivelser ved vandkanten.

Hvis du drømmer om at bo centralt i en velplejet ejendom til en fantastisk husleje og på en af byens mest eftertragtede adresser, så har du fundet dit nye hjem på Vesterbro 119, 5. th.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down