4 lejligheder

Løkkegade 29, 9000 Aalborg

Værelsesudlejning Løkkegade 29 i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du dette ældre, hyggelige og smukke byhus. der rummer 4 boliger, der udlejes som værelsesudlejning. Der er to boliger i stueplan, der reelt fungerer som to - værelses boliger og to boliger på 1. sal, der fungerer to et - værelses boliger.

Bolig nr. 1, st. th.: To-værelses bolig på 45 kvm med stue, værelse og køkken, toilet og bad, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Bolig nr. 2, st. tv.: To-værelses bolig på 45 kvm med stue, værelse og the-køkken, toilet og bad, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Bolig nr. 3, 1. tv.: Et-værelses bolig på 25 kvm med adgang til fælles køkken og toilet samt bad, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Bolig nr. 4, 1. th. Et-værelses bolig på 25 kvm med adgang til fælles køkken og toilet samt bad, ligesom der er adgang til fælles baggård og fælles baggårdhus til opbevaring.

Der hører fælles og gratis vaskemaskine og tørretumbler med til de 4 lejemål.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører desuden et større fælles opbevaringsrum til ejedommen, hvor cykler mm. sikkert og tørt kan opbevares.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down