21 lejligheder

Tornhøjvej

De nye lejeboliger er med 1-, 2- eller 3-værelser på 53 til 91 kvadratmeter. Alle lejligheder har udgang til egen altan med udsigt over livet på bytorvet eller Astrupstien. Du har også mulighed for at for at have dit husdyr med.

I stueplanen finder du Netto, Bogø Sandwich, Mike Pizza, Mormor og på 1. salen en lægeklinik og krydser du Humlebakken finder du Sundheds- og Kvartershuset og meget mere.

Du bliver nabo til Lidl, en ny café og Realdania og Aalborg Kommunes nye flotte byrumsprojekt med en opgraderet tunnel under Humlebakken og de tilgrænsende byrum og grønne haver. Den gamle tunnel under Humlebakken er omdannet til en flot, ny bro over Astrupstien, der skaber en både ikonisk og tryg forbindelse mellem byområderne på begge sider.

 

Tornhøj ligger i den østlige del af Aalborg, som i øjeblikket er et område under stor forvandling til en ny attraktiv bydel med spændende boliger, flere butikker samt gode uderum og opholdsarealer.

På den anden side af gaden ligger Tornhøjskolen, og der er heller ikke langt til hverken vuggestue, børnehave eller idrætscenter.

Du bor også tæt på Aalborg Universitet, det nye Universitetshospital, store oplevelser i Gigantium og få minutters kørsel fra Aalborg City.

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right