9 lejligheder

Toldbodgade 29

Velkommen til Aalborg Havnefront i Aalborg centrum.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, caféer, gågader, specialbutikker m.m. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Aalborgs nye flotte og indbydende havnefront og Jomfru Ane Parken. Her finder du flere af byens skønneste restauranter og smukke omgivelser ved fjorden.

Lejlighederne i Toldbodgade har flotte lyse trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er store og funktionelle køkkener og badeværelse med badekar i alle lejligheder. Der er hele to fantastiske altaner til alle lejligheder - den ene altan har en smuk udsigt over havnefronten, mens den anden er sydvendt og solrig.

Ejendommen rummer både 2 - og 3 - værelses lejligheder, der varierer i størrelse fra 63 kvm til 77 kvm.

Der hører depotrum med til lejlighederne, ligesom der er mulighed for at tilkøbe privat p-plads eller garage.

Ejendommen har en fast viceværtsordning, der sikrer en konstant flot og præsentabel ejendom, hvor der er styr på tingene.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom til en skarp husleje og på en af byens absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem i Toldbodgade 29.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down