1 lejligheder

Toldbodgade 29, 5. tv., 9000 Aalborg

Velkommen til Aalborg Havnefront i Aalborg centrum.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, caféer, gågader, specialbutikker m.m. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Aalborgs nye flotte og indbydende havnefront og Jomfru Ane Parken. Her finder du flere af byens skønneste restauranter og smukke omgivelser ved fjorden.

Lejligheden 5. tv. er netop nu ved at blive bygget på et tidligere loftrum. Der er smuk udsigt over byen og havnefronten fra denne lejlighed, hvor der virkelig bliver kræset om detaljerne - sildebensgulv, køkkenalrum, stort badeværelse med gulvvarme og tagvindue, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, genvexanlæg mm. og ikke mindst en sydvendt altan. Der er tale om en 2 værelses lejlighed, der egner sig godt til de fleste - et krav er dog, at man kan lide at bo superlækkert og centralt 🙂

Der hører depotrum med til lejligheden, ligesom der er mulighed for at tilkøbe privat p-plads eller garage.

Ejendommen har en fast viceværtsordning, der sikrer en konstant flot og præsentabel ejendom, hvor der er styr på tingene.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom til en skarp husleje og på en af byens absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem i Toldbodgade 29, 5. tv.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down