4 lejligheder

Tinghusgade & Bryggergade

Velkommen til Nørresundby torv få minutter fra Aalborg centrum.

Her befinder du dig tæt på Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Nørresundby torv og hyggelige gågade ligger lige uden for døren. Der er desuden gåafstand til Nørresundbys nye flotte og indbydende havnefront med lækre grønne arealer, legepladser og udendørs træning mm. Derudover er der fra havnefronten byens flotteste udsigt over Aalborg Havn.

Lejlighederne på hjørnet af Tinghusgade 1 og Bryggergade 12 er lækre luksuslejligheder til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer. Boligerne er helt nyrenoveret fra A - Z med blandt andet flotte trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er lækkert køkken og superflot og stort badeværelse.

Lejligheden gennemgående opført i kvalitetsmaterialer, og der er tænkt på hver eneste detaljer, ligesom at lejeheden generelt er renoveret på et ekstremt højt niveau, hvor der er tænkt over absolut alt.

Lejlighederne egner sig særligt godt til lejere, der leder efter en central beliggenhed, men som har et særligt krav til kvalitet og detalje.

Alle lejligheder har et depotrum, og der er enormt gode parkeringsmuligheder i nærområdet.

Der hører et flot og grønt gårdmiljø til ejendommen, og her er der ligeledes tænkt i kvalitetsmaterialer med blomsterkummer, planter og flot bord/ bænke sæt.

Lejlighederne ligger i en historisk og akitektonisk flot ejendom i den gamle apoteksbygning midt på Nørresundby torv. Torvet bliver i øvrigt stilfuld og smukt renoveret i nær fremtid, hvilket sikrer en placering på den absolut bedste beliggenhed.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down