29 lejligheder

Tinbergens Allé

Velkommen til Universitetsparken i Aalborg.

Her befinder du dig i et af de områder i Aalborg, der gennem de seneste år har gennemgået den største udvikling, hvilket betyder, at der er bygget enormt meget i dette område. Det betyder, at der er opstået en hel ny bydel i Aalborg med både lejligheder, villaer, rækkehuse, børnehaver, dagplejer og vuggestuer samt nye supermarkeder mm. Alt sammen inden for gå- og cykelafstand.

Lejlighederne på Tinbergens Allé er en del af dette nye lækre område og rummer alt det, man kan ønske sig af en moderne og tidsvarende bolig - vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare lækre og flotte materialer af høj kvalitet.

Lejlighederne er alle nybyggede og med lyse lofter, vægge og lyst inventar. Der er indbyggede skabe i de alle rum, så du skal ikke tænke på skulle bruge penge og tid på indkøb af skabe.

Lejlighederne har absolut blandt byens største altaner, hvorfra man kan nyde uhørt mange timers sol, ligesom man kan nyde en storslået udsigt ud over det flotte nybyggede område, men også med udsigt til Kongshøjskoven, der i øvrigt rummer helt enestående mulighed for hyggelige gåture og mountainbike- og løberuter for alle.

Der hører selvfølgelig også et stort depotrum med til alle lejlighederne.

Der er et større parkeringsareal tilhørende lejlighederne, hvilket sikrer nem adgang til parkering alle døgnets timer, og parkering er naturligvis gratis.

Til området hører også dejlige udearealer med større græsarealer, legeplads og boldbane, der giver rig mulighed for at udfolde sig udendørs for både børn og voksne.

Området har en yderst veludviklet infrastruktur med rigtig mange busruter, der skaber nem adgang til byens øvrige områder herunder nem adgang Aalborgs midtby med alt, hvad hertil hører.

Der er ydermere gåafstand til Gigantium, der byder på både ishockey og håndbold i absolut topklasse, ligesom der her er mulighed for både svømning, træning og meget andet. Der er desuden gå- og cykelafstand til Aalborg Universitet og Aalborgs nye supersygehus, ligesom der kun er få minutters kørsel til motorvejen i både nord- og sydgående retning.

Velkommen til et fantastisk nyt område i udkanten af Aalborg med hurtig adgang til skov, handlemuligheder, institutioner, svømmehal, universitetet, sygehuset mm. I dette område kan man vel godt tillade sig at sige, at man får nem adgang til alt, hvad Aalborg kan tilbyde!

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right