1 lejligheder

Thistedvej 21A, 1. sal, 9400 Nørresundby

Velkommen til centrum i Nørresundby beliggende få minutter fra Aalborg centrum.

Her befinder du dig tæt på Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Nørresundbys nye flotte og indbydende havnefront med lækre grønne arealer, legepladser og udendørs træning. Derudover er der fra havnefronten byens flotteste udsigt over Aalborg Havn.

Der er desuden gåafstand til Lindholm Strand Park, der er en af byens største og flotteste parker, samt til Kulturbroen, der nemt fører en direkte til Aalborg Vestby.

Lejligheden i nr. 21A, 1. sal har flotte lyse trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er nyere køkken og badeværelse med badekar i lejligheden.

Lejligheden har en stor, lys stue, der fungerer som både stue og soveværelse samt et stort køkken med plads til et stort spisebord.

Husdyr er tilladt med forudgående accept fra administrator.

Lejligheden har et depotrum, og der er ydermere fælles vaskeri i kælderen, der fremstår pæn og præsentabel.

Slutteligt er der p-plads i baggården, som følger gratis med i huslejen.

Vil du bo centralt i en pæn ejendom, men til en yderst skarp husleje og på en af byens absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem på Thistedvej.

Velkommen til 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down