1 lejligheder

Teglværks Allé 1

Velkommen til ø-gaden i centrum af Aalborg.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Karolinelunden, der tidligere husede Aalborg Tivoli, men som i dag fungerer som park og kulturelt samlingssted for både musik, stand - up, foredrag mm. Ydermere er der gåafstand til Nordkraft, Musikkens Hus og havefronten.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommer halvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der hører et lækkert og velholdt gårdmiljø til ejendommen.

Der hører depotrum til alle lejligheder, og der er ydermere vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom, men til en skarp husleje, så finder du dit nye hjem i Teglværks Allé 1.

 

Velkommen til...!

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down