49 lejligheder

Tankedraget 3 (Eternitten)

Velkommen til "Eternitten" midt i hjertet af Aalborg.

Navnet "Eternitten" omfatter hele området, hvor ejendommen Tankedraget 3 ligger placeret. Dette navn har sin oprindelse i en tidligere æra, hvor der var en eternitfabrik på denne jord. Grunden har en dyb historisk betydning og indtager en helt særlig plads i den nordjyske historie.

"Eternitten" har utvivlsomt været et område i Aalborg, der har gennemgået betydelig udvikling i de seneste år. Dette har ført til opførelsen af imponerende byggerier, der spænder over hele den store grund.

En del af dette nybyggeri på "Eternitten" inkluderer Tankedraget 3, som tilbyder i alt 49 fantastiske boliger. Ejendommen omfatter både to- og treværelses lejligheder med størrelser mellem 74 og 105 kvadratmeter. Alle lejlighederne er præget af en enestående kvalitet og er en sand fornøjelse at opleve.

Lejlighederne er designet med en finger på pulsen, med lyse og indbydende farver, smukke trægulve og moderne udstyr i både køkken, badeværelse og soveværelse.

Selvfølgelig inkluderer lejlighederne også alle de faciliteter, der kendetegner en moderne og tidssvarende bolig. Dette inkluderer en opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, gulvvarme på badeværelset, et ventilationssystem for sundt indeklima, store og dejlige altaner med en fantastisk udsigt og meget mere.

Lejlighederne har også adgang til en opvarmet cykelkælder med eget depotrum - og der er mulighed for parkering.

Området omkring ejendommen emmer af liv og aktivitet med restauranter, caféer, barer, natklubber, butikker og kaffebarer, der alle er en del af det pulserende byliv i Aalborgs centrum. Der er også supermarkeder inden for få minutters gang, samt adgang til Funcenter, fitnesscentre og biografen BioCity.

Desuden er der blot få minutters gang til både Aalborg Busterminal og Aalborg Banegård, samt nem adgang til motorvejen i både nord- og sydgående retning, hvilket gør det nemt at nå alle dele af Aalborg og Nordjylland fra Tankedraget 3.

Der er også kort afstand til den store park Østre Anlæg og Øster Ådalen, der opfylder ethvert behov for rekreation og udendørs aktiviteter som løb, boldspil og træning.

Endelig er der gåafstand til bydelen Vejgaard, der byder på en række hyggelige specialbutikker og flere supermarkeder.

Hvis du ønsker at opleve Aalborgs pulserende atmosfære, samtidig med at du har parker og rolige områder lige ved hånden og bor i nogle af byens mest charmerende lejligheder med en historisk baggrund, så er Tankedraget 3 det perfekte hjem for dig.

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right