49 lejligheder

Tankedraget

Velkommen til “Eternitten” i Aalborg centrum.

 

Navnet “Eternitten” er en fælles betegnelse for hele området, hvor ejendommen Tankedraget 3 ligger placeret. Navnet stammer fra tidligere tider, hvor der var en Eternit Fabrik på grunden. Grunden har stor historisk betydning og har sin helt egen og meget særlige plads i den nordjyske historie.

“Eternitten” er formentlig den del af Aalborg, der har gennemgået den større udvikling henover de seneste år. Herunder er der bygget utrolig meget forskelligt og flot byggeri spredt rundt på den enorme grund.

En del af dette nye byggeri på “Eternitten” er Tankedraget 3, der byder på i alt 49 fantastiske boliger. Ejendommen byder på både to og tre værelses, der varierer i størrelsen 74 til 105 kvadratmeter. Alle lejligheder er af absolut højeste kvalitet og en oplevelse værd.

Lejlighederne er bygget med sans for de tendenser, der præger tiden i lyse og imødekomne farver, med flotte, lyse trægulve og med lyst og moderne inventar både på badeværelse, i køkkenet og på værelserne.

Lejlighederne byder selvfølgelig også på alt det, som en moderne og tidssvarende bolig skal have - herunder opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, gulvvarme på badeværelset, ventilationsanlæg, der sikrer et godt og sundt indeklima, store og solrige altaner med en flot og helt enestående udsigt og meget, meget mere.

Til lejlighederne hører en opvarmet cykelkælder med eget depotrum, ligesom der er mulighed for adgang til p-plads.

Området omkring ejendommen er præget af det pulserende storbyliv helt tæt på Aalborgs Centrum med restauranter, caféer, barer, natklubber, gågader med butikker og kaffebarer og meget andet.

Der er få minutters gåafstand til flere forskellige supermarkeder, ligesom der er gåafstand til Funcenter, flere fitness centre, BioCity mm.

Der er ydermere kun få minutters gang til både Aalborg Busterminal og Aalborg Banegård, ligesom der er direkte adgang til motorvejen i både nord- og sydgående retning. Fra Tankedraget 3 er der derfor nem adgang til alle dele af Aalborg og faktisk hele Nordjylland.

Der er ligeledes kort afstand til Østre Anlægs store park og til Øster Ådalen, der dækker ethvert behov for socialt samvær i de offentlige byparker, men også for løberuter, boldspil og udendørs træning.

Slutteligt er der gåafstand til bydelen Vejgaard, der byder på flere hyggelige specialbutikker og endnu flere supermarkeder.

Vil du gerne mærke nerven og pulsen i Aalborg, men alligevel have fx parker og rolige løberuter tæt ved hånden og endda bo i nogle af byens dejligste lejligheder på en historisk beliggenhed, så finder du det perfekte hjem på Tankedraget 3.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
EMAIL :
TELEFON :
ADRESSE :
CVR :
EMAIL :                                info@stekabolig.dk
TELEFON :                           77 88 1234

Copyright  ©  SteKa Bolig
FACEBOOK :
INSTAGRAM :
LINKEDIN :
FACEBOOK :                        facebook.com/stekabolig
INSTAGRAM :                      instagram.com/stekabolig
LINKEDIN :                           linkedin.com/company/steka-bolig
CVR nr. :                               42008583


Vesterå 11B, st. th, 9000 Aalborg

Copyright © SteKa Bolig
Right Menu Icon