1 lejligheder

Tinbergens Allé 45, 2, 3, 9260 Gistrup

Stor 3 værelses med udsigt og kæmpe altan til leje.

Velkommen til Universitetsparken i Aalborg.

Her befinder du dig i et af de områder i Aalborg, der gennem de seneste år har gennemgået den største udvikling, hvilket betyder, at der er bygget enormt meget i dette område. Det betyder, at der er opstået en hel ny bydel i Aalborg med både lejligheder, villaer, rækkehuse, børnehaver, dagplejer og vuggestuer samt nye supermarkeder mm. Alt sammen inden for gå- og cykelafstand.

Til området hører også dejlige udearealer med større græsarealer, legeplads og boldbane, der giver rig mulighed for at udfolde sig udendørs for både børn og voksne.

Området har en yderst veludviklet infrastruktur med rigtig mange busruter, der skaber nem adgang til byens øvrige områder herunder nem adgang Aalborgs midtby med alt, hvad hertil hører.

Der er ydermere gåafstand til Gigantium, der byder på både ishockey og håndbold i absolut topklasse, ligesom der her er mulighed for både svømning, træning og meget andet. Der er desuden gå- og cykelafstand til Aalborg Universitet og Aalborgs nye supersygehus, ligesom der kun er få minutters kørsel til motorvejen i både nord- og sydgående retning.

Lejligheden nr. 45, 2, 3 rummer alt det, man kan ønske sig af en moderne og tidsvarende bolig - vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare lækre og flotte materialer af høj kvalitet.

Man bydes inden for i en praktisk entré med plads til sko og overtøj samt naturligvis med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til et ekstraværelse samt lejlighedens ene badeværelse. Videre gennem fordelingsgangen findes en kæmpe køkken-alrum og stue, der fungerer supergodt som ét stort rum med plads til alle slags møbler. Dette rum er absolut boligens hjerterum blandt andet med udgang til altanen og med en smuk udsigt over grønne arealer Fra køkken-alrum og stue er der adgang til lejlighedens soveværelse, hvorfra der er adgang til et meget privat og stort walk-in samt til lejlighedens andet badeværelse. Her finder du som noget helt særligt en meget privat afdeling placeret helt for sig selv.

Der er lyse lofter, vægge og lyst inventar i alle rum, ligesom der er indbyggede skabe i de alle rum, så du skal ikke tænke på skulle bruge penge og tid på indkøb af skabe.

Lejligheden har absolut blandt byens største altaner, hvorfra man kan nyde uhørt mange timers sol, ligesom man kan nyde en storslået udsigt ud over det flotte nybyggede område, men også med udsigt til Kongshøjskoven, der i øvrigt rummer helt enestående mulighed for hyggelige gåture og mountainbike- og løberuter for alle.

Der hører selvfølgelig også et stort depotrum med til alle lejligheden.

Der er et større parkeringsareal tilhørende ejendommen, hvilket sikrer nem adgang til parkering alle døgnets timer, og parkering er naturligvis gratis for både lejere og gæster.

Velkommen til et fantastisk nyt område i udkanten af Aalborg med hurtig adgang til skov, handlemuligheder, institutioner, svømmehal, universitetet, sygehuset, motorvej mm. I dette område kan man vel godt tillade sig at sige, at man får nem adgang til alt, hvad Aalborg kan tilbyde!

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon