1 lejligheder

Sønderbro 17, 9000 Aalborg

Velkommen til Sønderbro i Aalborg midtby.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Aalborgs nye flotte og indbydende havnefront og Jomfru Ane Parken. Her finder du flere af byens skønneste restauranter, men også parkområde med mulighed for at grille med vennerne, men også med et område med fodbold- og basketballbane og plads til at folde sig ud på skateboard og rulleskøjter.

Der er desuden gåafstand til Karolinelunden - en af Aalborgs største parker, hvor der afholder alverdens kulturelle arrangementer.

Lejligheden har flotte lyse trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er præsentabelt og pænt køkken og badeværelse i lejligheden.

Både stue, værelse, køkken og badeværelse er af den store slags og får tilsammen lejligheden til at fremstå yderst rummelig, stor og lys.

Lejligheden har en fin altan med flot udsigt over Aalborgs midtby.

Der hører et stort gårdmiljø til ejendommen.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom, men til en skarp husleje og på en af byen absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem på Sønderbro og i netop denne bolig.

Vi glæder os til at vise boligen frem - Velkommen til 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down