1 lejligheder

Korsgade 48, 3. th., 9000 Aalborg

Skøn 2 vær. citylejlighed udlejes.

I Aalborgs absolutte centrum finder man Korsgade 48, der rummer denne dejlige 2. vær. på 3. sal. Lejligheden er en stor og rummelig bolig på hele 67 m2. med lyse rum og pæne og stilrene materialer og flotte fyrtræsgulve i hele boligen bort set fra badeværelset. Lejligheden består af en dejlig, stor og lys stue, entré med store, nye skabe til opbevaring, lyst soveværelse, lækkert og stort køkken med blandt andet opvaskemaskine samt et stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche, bord arrangement, vaskemaskine, tørretumbler og spots i loftet.

Lejligheden er beliggende i en nyere ejendom fra 1991, der blandt andet har en aflåst kælder med tørrerum og cykelparkering eget opbevaringsrum. Ejendommen er desuden forsynet med dørtelefon og automatisk dørlås i nattetimerne.

Til ejendommen hører en dejlig, grøn have med havebord, stole. Her er der rig mulighed for at nyde det skønne vejr, grille og spille havespil i rolige omgivelser.

Der er kort afstand til Aalborgs gågader, shopping, natteliv, restaurationer, caféer, Aalborg havnefront, men der er også kort afstand til blandt andet svømmehal, bibliotek, lystbådehavn, Aalborg Street Food og flere af Aalborgs offentlige parker og kultursteder, hvor der henover sommeren kan opleves både film, stand - up og live musik.

Velkommen til en fantastisk 2 værelses lejlighed i en super lækker ejendom på en af Aalborg centrums bedste beliggenheder.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down