9 lejligheder

Sjællandsgade

Velkommen til ø-gade i centrum af Aalborg.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Karolinelunden, der tidligere husede Aalborg Tivoli, men som i dag fungerer som park og kulturelt samlingssted for både musik, stand - up, foredrag mm.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommer halvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Lejlighederne i Sjællandsgade 51 & 53 er alle 2 - værelses, men med meget varierede størrelser. Der er således både lejligheder på 55 kvm og 66 kvm.

Lejlighederne har alle flotte lyse trægulve, hvidmalede lofter og vægge samt lyst inventar i køkkenet og på badeværelset.

Husdyr er tilladt i alle lejligheder.

Der hører et lækkert og velholdt gårdmiljø til ejendommene, ligesom at alle lejligheder bortset fra stuelejlighederne har altan.

Der hører depotrum til alle lejligheder på loftet, og derudover eget aflåst cykelskur i baggården. Der er ydermere fælles vaskeri i kælderen med både vaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommene har en viceværtsordning, ligesom at der regelmæssigt bliver vasket trapper, skiftet måtter i indgangspartiet og pudset vinduer i opgangene. Kort sagt så bliver der sørget for, at lejerne i disse ejendomme færdes i velholdte omgivelser.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom, men til en skarp husleje, så finder du dit nye hjem i Sjællandsgade 51 eller 53.

Velkommen til 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon