6 lejligheder

Sjællandsgade 100A

I denne dejlige ejendom finder man 6 stk. 2-værelses lejligheder, der alle har separat stue og soveværelse samt entré, køkken og badeværelse med bruseniche.

Lejlighederne varierer i størrelse fra 41 - 49 kvm og er særligt velegnede som studiebolig blandt andet på grund af deres størrelse og ikke mindst den meget attraktive husleje, der er blandt de skarpeste i markedet netop nu.

Alle lejlighederne har lyse lofter og vægge samt flotte lakerede trægulve. Der er anvendt lyse og imødekomne materialer i køkken og badeværelse, ligesom at der er lyse, flotte døre mellem alle rum. De gennemgående lyse materialer får lejlighederne til at fremstå lyse og imødekomne.

Der hører et lækkert og velholdt gårdmiljø til ejendommen, ligesom der hører depotrum til alle lejligheder.

Der er fælles vaskeri i kælderen, der også rummer et stort tørrerum. Kælderen er ren, tør og fremstår yderst præsentabel.

I baggården er der en stor fælles p-plads, hvor p-pladser kan tilkøbes for kun 75 kr. pr. måned!!!

Ejendommen som helhed fremstår flot og præsentabel og er klart blandt de pæneste i det populære område Ø-gaden centralt beliggende i Aalborg.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Karolinelunden, der tidligere husede Aalborg Tivoli, men som i dag fungerer som park og kulturelt samlingssted for både musik, stand - up, foredrag mm.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommer halvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom, men til en skarp husleje, så finder du dit nye hjem i Sjællandsgade 100A.

Velkommen til 🙂

 

 

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down