17 lejligheder

Samsøgade (Karnershøj)

Nybyggede 2- og 3-værelseslejligheder til leje.

I Samsøgade i byggeriet Karnershøj er der flere lækre boligtyper at vælge mellem, og der er derfor rig mulighed for at finde netop din drømmebolig endda med udsigt mod by, grønt eller gårdmiljø.

De i alt 68 boliger spænder fra komfortable 2-værelses lejligheder på 49 – 59m² til rummelige 3-værelses lejligheder på 63 – 67m² alle med tilhørende egne udearealer i form af altaner og terrasser samt stor fælles tagterrasse med en unik og smuk udsigt over byen. Altanerne langs facaden giver de velindrettede boliger en fornemmelse af større rummelighed og et unikt lysindfald.

Med nem elevatoradgang til de øvre etager egner boligerne sig til alle lige fra unge studerende til seniorer. Dette øger mangfoldigheden blandt beboerne i alle livets aldre. Derudover er der mulighed for direkte adgang med elevatoren til indendørs parkeringsareal og opvarmede depotrum.

Boligerne har flotte egegulve med gulvvarme i alle rum bortset fra badeværelset, der er belagt mad smukke, stilrene klinker og naturligvis også med gulvvarme. Boligerne har store vinduer til fra loft til gulv, moderne Designa køkken og badeværelser med Hans Grohe armatur og selvfølgelig opvaskemaskine og kombimaskine (vaske-tørremaskine).

Soveværelserne har en fantastisk udsigt.

Der er tænkt på alle detaljer, og din nye lejlighed lever op til standarden for ethvert bekvemmeligt hjem. Ventilationsanlæg med varmegenvinding sikrer desuden et godt indeklima og lavt energiforbrug. Pollenfiltrene i anlægget sikrer, at også allergikere kan sove godt, selvom græsset står i flor.

I dette byggeri vil du opleve et tæt og hyggeligt miljø med naboskab, fællesarealer og private terrasser samtidig med, at du er tæt på det hele i Aalborg midtby. Boligerne ligger midt i Ø-gadekvarteret, supertæt på både den nye plusbus – rute og den nye super-cykelsti, hvilket giver mulighed for hurtigt at komme frem mellem fx universitetet og midtbyen samt nem adgang til både byens kulturelle liv og indkøb.

Området og boligerne giver rig mulighed for at nyde solen i den åbne karré, hvor du nemt kan byde venner og familie på et spil petanque eller til leg på den nyetablerede junglesti for de mindste - alt sammen på de grønne og dejlige fællesarealer. Der hører desuden en bålplads og en overdækket pavillion til boligerne, hvilket giver rig mulighed for ophold og afslapning.

 

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right