48 rækkehuse

Rygård Park - rækkehuse

Velkommen til Rygård Park på solsiden af Aalborg/ Nørresundby.

Her finder du et af byens flotteste og mest lækre nybyggede områder med flotte, lyse rækkehuse. Rækkehusenes placering, størrelse og type gør dem helt unikke, hvorfor der enorm stor efterspørgsel efter netop disse boliger.

Der er ikke sparet på noget i disse boliger, der alle rummer luksus som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare materialer af høj kvalitet og hvor man endda har tænkt mange ekstra detaljer ind i boligerne.

Husene er alle nybyggede og med lyse lofter, vægge og lyst inventar. Der er indbyggede skabe i de fleste rum, så du skal ikke tænke på skulle bruge penge og tid på indkøb af skabe. Ydermere har alle husene både forhave og baghave og egen parkeringsplads samt et stort depotrum. Som om det ikke var rigeligt, så er alle boligerne forsynet med to badeværelser og flere af boligerne endda også med bryggers.

Området er helt nyetableret , og der er brugt oceaner af penge på hækplanter, buske, træer, rullegræs mm., hvilket har resulteret i et af byens absolut flotteste og mest grønne områder.

Der gå afstand til adskillige buslinjer og tog, hvilket gør det nemt og bekvemt at finde transport til Aalborg og faktisk også videre til resten af Nordjylland og til Aalborg Banegård. Der er ligeledes gåafstand til flere supermarkeder.

Der er slutteligt kun få minutters gang til Kulturbroen, ,der giver hurtig og nem adgang til Aalborg Vestby og herunder for eksempel til Aalborg Streetfood, Aalborg Stadion, Aalborg Lystbådhavn, men også til Aalborgs pulserende liv med hyggelige restauranter, caféer og butikker.

Velkommen til en sand perle, der i høj grad er en fuldgod erstatning for et hus, men bare uden alle de sure forpligtelser, der følger med livet som husejer. Husene er en decideret must see, hvis du er boligsøgende!

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down