70 lejligheder

Rygård Park

Velkommen til Rygård Park på solsiden af Aalborg/ Nørresundby.

Her finder du et af byens flotteste og mest lækre nybyggede områder med flotte, lyse lejligheder.

Der er ikke sparet på noget i disse boliger, der alle rummer luksus som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare materialer af høj og flot kvalitet.

Boligerne er alle nybyggede og med lyse lofter, vægge og lyst inventar. Der er indbyggede skabe i alle rum, så du skal ikke tænke på skulle bruge penge og tid på indkøb af skabe. Boligerne har alle lækre og store altaner med masser af soltimer. Mange af boligerne har endda som noget helt særligt fjordkig til Limfjorden.

Der hører desuden depotrum med til boligerne, ligesom der hører rigtig mange parkeringspladser til området. Og parkering er naturligvis gratis.

Området er helt nyetableret , og der er brugt oceaner af penge på hækplanter, buske, træer, rullegræs mm., hvilket har resulteret i et af byens absolut flotteste og mest grønne områder.

Der gå afstand til adskillige buslinjer og tog, hvilket gør det nemt og bekvemt at finde transport til Aalborg og faktisk også videre til resten af Nordjylland og til Aalborg Banegård. Der er ligeledes gåafstand til flere supermarkeder.

Der er slutteligt kun få minutters gang til Kulturbroen, der giver hurtig og nem adgang til Aalborg Vestby og herunder for eksempel til Aalborg Streetfood, Aalborg Stadion, Aalborg Lystbådhavn, men også til Aalborgs pulserende liv med mange hyggelige restauranter, caféer og butikker.

Velkommen til helt unikke boliger i et enestående område, der passer perfekt til de fleste.

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right