1 lejligheder

Ryesgade 51, 1. tv.

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ADRESSE I VESTBYEN

STRØMLINET INDRETNING. I Ryesgade 51, 1. tv. forsynes du med 51 lyse og velholdte kvadratmeter og kommer til at nyde godt af en beliggenhed, der giver dig mindre end 10 minutter med cyklen til Aalborg Centrum. Lejligheden er derned ideel til bade singlen og parret, som drømmer om en tilværelse tæ pa sprudlende byliv og grønne områder!

OMRÅDE:

Med denne bolig kan du glæde dig over at få en god adresse i Vestbyen, hvor du aldrig kommer til at mangle noget. Du befinder dig mindre end 10 minutters cykeltur fra Aalborg centrum, som venter på dig med alt fra indkøbsmuligheder til spændende specialforretninger og kulturtilbud. Således er du aldrig langt fra en slentretur i de charmerende gader og kan nemt få alle behov opfyldt, hvad end det gælder at slukke kaffetørsten eller få stillet sulten med et lækkert måltid. Beliggenheden understreges yderligere som attraktiv, idet du placeres i gåafstand til hyggeligt havnemilj0, hvorfra du kan fortsætte mod det grønne åndehul Vestre Fjordpark.

EJENDOM:

Lejligheden gemmer sig oppe pa 1. sal i en gulstensejendom med opførselsåret 1928. Pa den anden side af den restetiske port finder du desuden et dejligt fællesområde, der udfolder sig med plads ti! at parkere cyklen, et græsareal og mulighed for, at du kan slå dig ned på bænken i den friske luft.

INDRETNING:

I mødet med entreen får du en forsmag på det lyse indre, som breder sig ud i resten af boligen. De indbydende rammer råder heriblandt over et køkken, der er udstyret med vaskemaskine og fremstår enkelt og i rene linjer samt et stuemiljø med elegant stuk og plads til, at du kan indrette med spiseplads såvel som sofaafdeling. De resterende kvadratmeter fordeler sig pa et badeværelse udformet i et moderne udtryk og et godt værelse, der ligesom stuen prydes af akustikpaneler. Med andre ord et yderst stilrent, velholdt og funktionelt indre, som star klar til, at du kan flytte ind!

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon