8 lejligheder

Rosengården

Velkommen til en stor, rummelig og total nyistandsat lejlighed i Skalborg.

Lejligheden består en en praktisk fordelingsentré, hvor der er god plads til både tøj og sko. Fra fordelingsentréen er der direkte adgang til alle boligens øvrige rum, der består af et større ekstra værelse, stort soveværelse, nyistandsat og meget praktisk og funktionelt badeværelse samt en stor stue med direkte adgang til lejlighedens store altan.

Lejlighedens ekstra værelse er større og giver derfor en bred vifte af muligheder for benyttelse - børneværelse, gæsteværelse eller kontor m.m.

Køkkenet er stort og med plads til spiseområde, men køkkenet rummer derudover både opvaskemaskine, ovn/ kogeplade og køleskab. Køkkenet er ligeledes nyistandsat og flot opført i lyst og indbydende inventar.

Soveværelset er stort og med indbyggede skabe samt flot udsigt ud over grønne og smukke fællesarealer.

Stuen er stor og rummer dermed alle muligheder for indretning, således at der for eksempel både kan være et tv-område og et spiseområde i rummet. Fra stuen er der ydermere direkte adgang til en lækker, større og sydvendt altan, hvor der kan nydes rigtig mange solrige timer.

Lejligheden har lyse, flotte, lakerede trægulve og hvidmalede lofter og vægge, hvilket får lejligheden til at fremstå lys og indbydende.

Lejligheden ligger placeret i Skalborg, hvilket giver nem adgang til absolut alt i og omkring Aalborg. Der er således gåafstand til Aalborg City Syd med blandt andet Aalborg storcenter. Men der er også nem adgang til Aalborg midtby og det pulserende midtbyliv, ligesom der ydermere er yderst nem adgang til motorvejen i både nord- og sydgående retning.

Til lejligheden hører et fantastisk og meget stort fællesareal med masser græs, træer og blomster, ligesom der er adgang til både legeplads og boldbaner.

Der er desuden kort afstand til diverse institutioner og idrætsklubber.

Velkommen til lejligheden, der har det hele og ligger tæt på det hele, og så endda med mange kvadratmeter, sydvendt og solrig altan og fri parkering.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down