8 lejligheder

Rosengården, Aalborg SV

Velkommen til fantastiske og lyse, Rosengården, i den sydvestlige del af Aalborg!

LIGE HER finder du en fantastisk kombination af boliger - både renoveret, moderniseret, men også charmerende og velholdte, ældre boliger. Fælles for alle boligerne i Rosengården er kvadratmeterne - her får man altså mange kvadratmeter til en skarp husleje. Ligeledes kommer alle boliger med store køkkener udstyret med køle/fryseskabe, komfurer, emhætter - og flere med opvaskemaskine. Badeværelserne er i flere af boligerne opdelt - mens badeværelserne ofte kommer med vaskemaskine.

Soveværelserne er af god størrelse, hvor der er plads til seng, skrivebord og fjernsyn - mens der i størstedelen af værelserne er praktisk indbyggede skabe.

Til alle boliger medfølger et aflåst depotrum i kælderarealerne af ejendommene - mens der er fri parkering i hele området - også til gæster.

 

Rosengården er perfekt beliggende med nem adgang til både Aalborgs centrum og de større veje, hvilket gør pendling til og fra arbejde en leg.

For dem, der nyder at shoppe og spise ude, er Rosengården et sandt paradis. Få minutters gang fra Rosengården finder du Aalborg Storcenter og "Shoppen" fyldt med delikatesse, sports, tøj og elektronikbutikker samt caféer, restauranter, biograf - og meget, meget andet.

Sportslige aktiviteter er en vigtig del af livet i Rosengården. Området har adskillige sportsklubber og fitnesscentre, hvor beboerne kan dyrke deres foretrukne sportsgrene eller træne sammen med andre. De nærliggende parker og rekreative områder giver også gode muligheder for at nyde udendørsaktiviteter som løb, cykling og picnic.

Uanset om du er på udkig efter en travl bylivsstil eller en rolig oase væk fra stress og jag, tilbyder Rosengården det bedste af begge verdener. Med sin praktiske beliggenhed og mange fritidsmuligheder er dette kvarter et fantastisk sted at kalde hjem.

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right