3 rækkehuse

Poul Anker Bechs Vej

Velkommen til Poul Anker Bechs Vej på det populære og attraktive Hasseris Enge tæt på Aalborg centrum med flot udsigt og i naturskønne omgivelser.

Her befinder du dig tæt på centrum og motorvej, men alligevel i rolige og naturskønne omgivelser med smuk udsigt ud over de mange flotte marker og øvrige grønne arealer. Området har i de seneste år gennemgået en enorm og flot udvikling med mange skønne boliger til følge. Det har resulteret i en hel ny bydel med mange tilflyttere, hvilket har skabt helt nyt liv og atmosfære har været medvirkende til at skabe en fantastisk ny del af Aalborg. Der er kort afstand til både både Aalborgs midtby og Aalborgs City Syd med fantastiske shopping- og handle muligheder.

Området egner sig godt til alle aldersgrupper med nem adgang til både busforbindelser, handlemuligheder, skoler og daginstitutioner og til alverdens fritidsaktiviteter.

Boligerne på Poul Anker Bechs Vej er som byggeri yderst tidssvarende og moderne  med åbne og praktiske planløsninger med udgangspunkt i tidens byggetrends. Byggeriet rummer både i alt 8 stk. 4 – værelses rækkehuse i to plan - alle på i alt 136 kvm. Der hører både have og carport samt depotrum til alle boliger. Der er bygget med lyse, imødekomne og moderne materialer blandt andet i form af lyse lofter og lyse vægge samt lyse og tidssvarende køkkener. Der følger fuld hvidevarepakke med til alle boliger herunder blandt andet vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Alle boliger har genvex anlæg, der sikrer godt og allergivenligt indeklima året rundt.

Poul Anker Bechs Vej på Hasseris Enge har sandt at sige det hele og egner sig til alle, hvilket gør området og byggeriet yderst attraktivt – en vaskeægte perle, der på alle måder skal opleves og mærkes helt tæt på.

Vi glæder os til at fremvise disse skønne boliger.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down