4 lejligheder

Østre Allé 64

Velkommen til ø-gaden i centrum af Aalborg.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Karolinelunden, der tidligere husede Aalborg Tivoli, men som i dag fungerer som park og kulturelt samlingssted for både musik, stand - up, foredrag mm.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommer halvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Lejlighederne på Østre Allé 64 er alle 2 - værelses på ca. 50 kvm.

Lejlighederne  er meget regulære 2-værelses med separat stue og soveværelse samt entré, køkken og badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Lejlighederne har alle flotte lyse trægulve, hvidmalede lofter og vægge samt lyst inventar i køkkenet og på badeværelset.

Der hører et lækkert og velholdt gårdmiljø til ejendommen, ligesom der er store cykelskure i baggården.

Der hører depotrum til alle lejligheder, og der er ydermere fælles vaskeri i kælderen.

Ejendommene har en viceværtsordning, ligesom at der regelmæssigt bliver vasket trapper, skiftet måtter i indgangspartiet og pudset vinduer i opgangene. Kort sagt så bliver der sørget for, at lejerne i disse ejendomme færdes i velholdte omgivelser.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom, men til en skarp husleje, så finder du dit nye hjem i på Østre Allé 64.

Velkommen til 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down