1 lejligheder

Østerbro 80, 4. tv.

Velkommen til Østerbro i centrum af Aalborg.

Her udbydes denne renoverede lejlighed, der er ny fra A-Z med bl.a. nyt badeværelse samt nyt stort kombineret køkken/stue på 28 kvm.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Karolinelunden, der tidligere husede Aalborg Tivoli, men som i dag fungerer som park og kulturelt samlingssted for både musik, stand-up, foredrag m.m.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down