1 lejlighed

Østerbro 80, 1. tv., 9000 Aalborg

Velkommen til Østerbro i centrum af Aalborg.

Her finder du denne velholdte og velindrettede 3-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, køkken samt badeværelse og toilet, der er adskilt i to separate rum. Toilettet er placeret med indgang fra gangen, så det nemt kan benyttes af gæster, mens badeværelset har adgang fra soveværelset og dermed er mere privat.

Både badeværelset og køkkenet fremstår pæne og praktiske. Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down