1 lejligheder

Østerbro 70, 2. th, 9000 Aalborg

3-vær. lejebolig, Østerbro 70 Aalborg.

Velkommen til Østerbro i centrum af Aalborg.

Her finder du denne velholdte, pæne og velindrettede 2-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, køkken med blandt andet opvaskemaskine samt badeværelse med toilet og bruseniche.

Både badeværelset og køkkenet fremstår pæne og praktiske.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon