1 lejligheder

Østerbro 35e, st., 9000 Aalborg

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske 3-værelses 1. sals lejlighed på Østerbro beliggende midt i Aalborg Centrum.

Lejligheden overtages nyistandsat og ligger i en ejendom fra 2014, hvilket betyder at du kan glæde dig over alle de kvaliteter, der hører med til et nyere byggeri – eksempelvis nyt køkken og bad - samt elevator i ejendommen.

Lejligheden er indrettet med en optimal planløsning og med de bedste forudsætninger for hygge og samvær. Du bydes velkommen i den praktiske entré med plads til sko og overtøj, og herfra er der adgang til lejlighedens badeværelse. Derefter åbner det skønneste hjerterum sig foran dig med dets store lyse stue og dets åbne køkkenalrum. Sidst men ikke mindst byder lejligheden på i to rummelige værelser. Til lejligheden hører et stort depotrum i kælderen og der er brugsret til et aflåst cykelrum.

Rema1000 bliver i øvrigt din nye nabo, så du har nemt til indkøb, og på bare 5 minutters gåtur står du midt i centrum og kan nyde byens pulserende liv med caféer, restauranter og butikker. Havnefronten og Østre Anlæg ligger ligeledes i gåafstand.

Leder du efter en nyere opført lejlighed på en central beliggenhed i private omgivelser, viser vi meget gerne denne perle frem.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down