4 lejligheder

Løkkegade 12, 9000 Aalborg

Lejebolig Løkkegade 12 i Aalborg.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne velholdte og pæne ejendom. der rummer både 2-, 3- og 4-værelses lejligheder.

De 2-værelses lejligheder er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, mens køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

De 3- og 4-værelses lejligheder er indrettet med helholdsvis entré, stor stue, stort soveværelse, ét eller to værelse og køkken samt badeværelse. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, mens køkken og badeværelse er i rigtig flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset.

Mindre husdyr kan tillades mod godkendelse.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer. Der er desuden etableret gode muligheder for fælleshygge i gården, ligesom der er legeområde med sandkasse til børn.

Der hører et pænt fælles vaskehus til ejendommen. Vaskehuset er beliggende i kælderen og har flere vaskemaskiner og tørretumblere.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon