1 lejligheder

Europa Plads 4A, 2. th.

Lejebolig Europa Plads 4A Aalborg.

Velkommen til Europa Plads i Aalborgs absolutte centrum.

Her finder du denne flotte og velindrettede 2-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, stort soveværelse, pænt og funktionelt køkken med opvaskemaskine samt badeværelse med separat bruseniche.

Lejligheden har to altaner - den ene med udgang fra soveværelset og den anden med udgang fra stuen. Altanen med udgang fra stuen er stor og har plads til både borde, stole, grill mm., så der er rig mulighed fro at nyde de mange solrige timer om sommeren.

Der hører et pænt, velholdt og stort vaskeri til ejendommen, så tøjvask og tørring bliver en nem opgave i det daglige.

Lejligheden er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Kildeparken og Skovdalen, der begge giver mulighed for gå- og løbeture, men også udendørs træningsfaciliteter, men her finder man også enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt. Både Kildeparken og Skovdalen byder desuden på et hav af koncerter, stand-up og andre kulturelle arrangementer i sommerhalvåret.

Der er også kort afstand til Musikkens Hus og Nordkraft, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og iøvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon