5 lejligheder

Korsgade

Velkommen til Korsgade i midten af Aalborgs hjerte.

Her finder du byens måske mest luksuriøse og gennemførte ejendom, der rummer alle de lækre detaljer, som man kun tør drømme om helt ned til mindste detaljer. Ejendommen er virkelig bygget med den helt rette sans for detaljer og finish.

Lejlighederne i denne ejendom varierer i størrelse fra 113 - 130 kvm, og er alle udstyret med al den luksus, som en topklasselejlighed bør og skal have -  bl.a. vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, vinkøleskab mm. Og her har man kun valgt blandt de bedste kvalitetsprodukter på markedet. Derudover er der gulvvarme i alle rum i alle boligerne, ligesom at alle boliger er udstyret med Genvex anlæg, der sikrer friskt og allergivenligt indeklima.

Materialevalget er naturligvis også nøje udvalgt med flotte lyse akustik gipslofter, hvide vægge med filt, flotte trægulve og klinker samt indbygningsspots i hele boligen. Derudover er både køkken- og badeværelsesinventar også i indbydende lyse farver og med mange flotte detaljer.

Der hører store og private altaner på 14 kvm til alle boliger, ligesom der ydermere er en fælles tagterrasse på 50 kvm placeret i en flot og stilfuld fælles baggård, der er aflåst med gitterport og udstyret med overvågning.

Der er gåafstand til alt det, som Aalborgs pulserende midtbyliv tilbyder - gågader, specialforretninger, Salling, Magasin, caféer, restauranter, natklubber og Jomfru Ane Gade, men der er også gåafstand til både børnehaver, vuggestuer og privatskoler.

Man kan desuden på få minutter gå til Aalborgs Vestby, hvor man finder Haraldslund med motionscenter, svømmefaciliteter og wellness. I Aalborg Vestby finder man ligeledes Aalborg Stadion, Streetfood samt Lystbådehavnen med hyggelige caféer og restauranter.

Ydermere er der gåafstand til både bus og tog, der via adskillige linjer og afgange nemt fører til alle dele af Aalborg, Nordjylland og resten af Danmark.

Velkommen til luksus ud over det sædvanlige midt i Aalborg centrum.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down