12 lejligheder

Kollegievej (Lektorgaarden)

På Kollegievej i Aalborg topper Lektorgaarden, hvor Sundby-Hvorup Boligselskab tilbyder 56 almindelige familieboliger. I alt har Lektorgaarden 132 lejligheder og udgør en firkantet bygningsstruktur med butikker og erhvervslokaler, omgivet af et åbent grønt gårdrum. Øverst finder man en rummelig tagterrasse, der strækker sig over bygningens erhvervssektion.

Disse boliger ligger centralt i forhold til Aalborg Universitet og UCN, og de har Golfparkens grønne områder som nærmeste nabo. Desuden ligger en Netto for enden af komplekset mens den nye PlusBus har et stop lige ved indgangen.

Lejlighederne byder på lyse og rummelige stuer samt generøse værelser. Badeværelset er også rummeligt med tilstrækkelig plads til en vaskesøjle.

Adgangen til opgangene er sikret med låste hoveddøre, der kun kan åbnes med en tildelt brik eller gennem lejlighedernes dørtelefonsystem.

Nogle punkter at bemærke ved boligerne i Lektorgaarden:

  • Boligerne udlejes gennem Sundby-Hvorup Boligselskab i dette almene boligbyggeri.
  • Alle boliger er udstyret med ovn, kogeplade og emhætte fra Gram.
  • Lejeren skal selv medbringe køle/fryseskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og eventuelt en tørretumbler.
  • Indbyggede skabe fra HTH følger med i værelserne.
  • Der er et depotrum til rådighed, placeret i et af værelserne.
  • Gulvvarme og radiatorer sørger for opvarmning af alle lejligheder.
  • Der er installeret ventilationsanlæg i samtlige lejligheder.

Hvis du leder efter en ny bolig i smukke omgivelser, med nærhed til grønne områder, indkøbsmuligheder og gode busforbindelser, så er din kommende bolig at finde i Lektorgaarden på Kollegievej i Aalborg!

Ledige boliger i dette område

chevron-downchevron-leftchevron-right