1 lejligheder

Kastetvej 129, st. tv., 9000 Aalborg

Flot og velholdt 2-værelses lejlighed til leje i attraktive Vestbyen!

Lejligheden byder velkommen med en praktisk indrettet fordelingsentre med god plads. Badeværelset pænt og funktionelt med både brusniche, håndvask og toilet.

Lejlighedens soveværelse er stort, ligesom at der i lejlighedens store, praktiske og flotte stue er god plads til både sofa og spisebord.

Køkkenet fremstår lyst, nyt og virkeligt pænt. Der er en dejlig udsigt både ud over vestbyens grønne arealer, men også til ejendommens gårdmiljø. I køkkenet er der desuden installeret opvaske- og vaskemaskine.

Til ejendommen hører ydermere vaskeri i kælderen - samt et depotrum. Der er ydermere gode parkeringsmuligheder i nærområdet.

Derudover tillades kat eller mindre hund.

 

Området er særligt attraktivt grundet de mange tilbud, der findes i nærområdet som eksempelvis caféer, restauranter, Aalborg Streetfood, svømmehal, lystbådhavn, friluftsbad, parker og naturligvis den korte afstand til midtbyen. Der er et væld af gode handlemuligheder lige uden for døren, ligesom at der er gåafstand til både bus og tog.

En pæn og praktisk lejlighed beliggende i Aalborgs mest populære og attraktive område. Her får du rigtig meget for pengene endda i den bedste del af Aalborg.

Book din fremvisning via SteKa Bolig allerede nu.

 

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down