7 lejligheder

Heravej

Velkommen til Heravej beliggende højt i bydelen Gug og velkommen til denne meget særlige ejendom, der på den positive måde tilbyder noget anderledes og enormt hyggeligt.

Ejendommen rummer i alt 10 lejligheder, der er fordelt med 5 på 1. sal og 5 i stueplan. Alle lejlighederne har eget køkken og badeværelse og er udstyret med blandt andet vaskemaskine og opvaskemaskine.

Lejlighederne har alle pæne køkkener og badeværelser og er generelt opført i lyse, imødekomne materialer. Alle boliger har køkken, badeværelse, soveværelse og stue, ligesom der hører depotrum med til alle boliger.

De lejligheder, der ligger i stueplan, har alle en hyggelig, solrig og privat have. Der hører et lækkert og grønt fællesareal til alle lejlighederne, ligesom der hører et stort, møbleret og yderst hyggeligt fællesrum til lejlighederne. Her er der rig mulighed for mange hyggelige stunder med familie og venner.

Området er grønt, flot og meget roligt. Man fornemmer straks ved ankomst til området en stilhed og rolig stemning. Der er fantastiske og helt enestående udearealer med stor, ny legeplads, stor boldbane og en frugthave med både æble-, pære- og blommetræer. Området er helt ideelt til hygge og afslapning og egner sig godt til både børn, voksne og ældre.

Der er gode handlemuligheder tæt på lejlighederne, ligesom der er cykelafstand til for eksempel Aalborg Universitet.

Der er nem adgang til offentlig transport/ bus med mulighed for nemt og bekvemt at komme til alle øvrige dele af Aalborg

Der er desuden mulighed for parkering for beboerne i ejendommen.

Vi glæder os til at byde inden for i disse skønne boliger i en smuk ejendom med en helt særlig beliggenhed 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down