4 lejligheder

Havnegade

Velkommen til Aalborg/ Nørresundbys havnefront på byens absolutte bedste beliggenhed.

Her befinder du dig på en af Aalborg/ Nørresundbys bedste, mest attraktive og luksuriøse adresser, der huser et af Aalborg Kommunes nyeste prestigebyggerier med helt enestående lejligheder.

Lejlighederne ligger placeret helt ned til vandet med direkte udsigt over både havnen, fjorden og Aalborgs havnefront, hvilket kan nydes i fulde drag fra hele to store altaner.

Lejlighederne er nybyggede og opført i lyse, tidssvarende materialer blandt andet med flotte køkkener fra HTH og med superflotte trægulve i hele lejligheden bortset fra badeværelset, der er flot lavet med klinkegulv. Der medfølger alt i hvidevarer som for eksempel vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Lejlighederne rummer ud over køkken og badeværelse også en kæmpestor stue, to separate værelser, entré og et depotrum samt muligheden for at tilkøbe en p-plads.

Der er flot panoramaudsigt fra både køkken, stue og en stor sydvendt altan. Udsigten er ganske enestående og uden sammenligning andre steder i Aalborg.

Idet lejligheden ligger helt centralt placeret, er der gåafstand til alt nødvendigt herunder bus, handlemuligheder, butikker og caféer/ restauranter, ligesom der er kort afstand til daginstitutioner og skoler.

Ønsker du at bo centralt i en stor og rummelig lejlighed med masser af luksus og byens flotteste panoramaudsigt, så finder du dit nye fantastiske hjem her i en bolig fra den absolut øverste hylde.

Det bliver med en udsøgt fornøjelse, at vi vil stå klar til at vise boligerne frem.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon