100 lejligheder

Godsbanen

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum.

Her befinder du dig midt i det pulserende midtbyliv med alt, hvad der hører sig til heriblandt et hav af lejligheder, hvoraf mange er af ældre dato. Men blandt disse findes byggeriet kaldet Trappen, der er placeret på det gamle godsbaneareal og heraf vejnavnet Godsbanen. Her findes 100 helt nybyggede og superlækker lejligheder. Der findes både 2- og 3- værelses lejligheder i byggeriet. Alle 3-værelses lejligheder på adressen er ydermere delevenlige.

Lejlighederne er naturligvis bygget med sans for tidens trends i lyse og imødekomne farver og har alle flotte trægulve, lyse og flotte køkkener fra Invita samt lækre badeværelser med gulvvarme.

Lejlighederne indeholder alt det en moderne bolig skal bl.a. vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer et godt indeklima, solrige altaner og meget mere.

Der hører flere store fælles tagterrasser til ejendommen. Fra disse kan man nyde sommersolen hele dagen og desuden nyde den flotte og enestående udsigt ud over det meste af Aalborg.

Området omkring ejendommen er præget af storbylivet med et hav af restauranter, caféer, barer, natklubber, men også gågader med butikker og kaffebarer, ligesom der kun er få meters gang til BioCity, hvor byens nyeste film hele tiden ruller henover skærmen. Der er desuden flere store motionscentre inden for gåafstand herunder endda et døgnåbent center moden for hundrede meters afstand.

Der er også gåafstand og endda kun ganske få meter til flere supermarkeder, hvilket gør dagligdagens indkøb til en meget nem opgave.

Der er ydermere kun få meters gang til både Aalborg Busterminal og Aalborg Banegård. Man kan derfor nemt og bekvemt på kun få minutter fra hjemmet finde transport til alle dele af Aalborg, ligesom man ligeså nemt kan finde transport videre til resten af landet.

Vil du have fingeren på pulsen og være en del af det pulserende midtbyliv og endda bo i nogle af byens flotteste og nyeste lejligheder, så finder du det perfekte hjem på Godsbanen 14 og 18.

COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon