3 lejligheder

Gammel Strandvej

Velkommen til Aalborg Havnefront/ Aalborg centrum.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det, Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport (både tog og bus), mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Der er også gåafstand til Aalborgs nye flotte og indbydende havnefront og Jomfru Ane Parken. Her finder du flere af byens skønneste restauranter, men også parkområde med mulighed for at grille med vennerne, men også med et område med fodbold- og basketballbane og plads til at folde sig ud på skateboard og rulleskøjter.

Lejlighederne på Gammel Strandvej har flotte lyse trægulve og hvidmalede lofter og vægge. Der er nyistandsat køkken og badeværelse i lejlighederne, ligesom de alle har er en fantastisk sydvendt altan.

Lejlighederne har hele tre store, lyse og yderst funktionelle rum ud over entré, køkken, bad og toilet.

Der hører et lækkert og velholdt gårdmiljø til ejendommen, hvor der er plads til både venner, familie og masser af hygge. Gården vender mod syd, og der er derfor mulighed for mange solrige timer.

Alle lejligheder har et depotrum, og der er ydermere fælles vaskeri i kælderen.

Vil du bo centralt i en velplejet ejendom, men til en skarp husleje og på en af byen absolut bedste beliggenheder, så finder du dit nye hjem på Gammel Strandvej og i netop denne bolig.

Velkommen til 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon