62 lejligheder

Forchhammersvej

Velkommen til Kærby i Aalborg.

Her befinder du dig i et af Aalborgs absolut mest eftertragtede områder, der primært rummer store eksklusive villaer, men midt blandt dem finder du Forchhammersvej, der rummer et af byens mest attraktive og helt nybyggede områder med flotte, lyse og store lejligheder.

Lejlighederne rummer reelt alt det, man kan ønske sig af en moderne og tidsvarende bolig – bl.a.  vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare materialer af høj kvalitet.

Lejlighederne er alle nybyggede og med lyse lofter, vægge og lyst inventar. Der er indbyggede skabe i alle rum, så du skal ikke tænke på at skulle bruge penge og tid på indkøb af skabe.

Området er helt nyetableret og har et fantastisk flot fælles gårdmiljø med flotte træer og masser af bede med farverige blomster i sommerhalvåret. Gårdmiljøet indbyder både til hyggelige grillaftener med vennerne, men også til børnenes leg.

Der gåafstand til adskillige buslinjer og tog, hvilket gør det nemt og bekvemt at finde transport til Aalborg/ Nørresundby og faktisk også videre til resten af Nordjylland og til Aalborg Banegård. Der er ligeledes gåafstand til flere supermarkeder, skoler, børnehaver, vuggestuer og dagplejer, ligesom der er gåafstand til Aalborg Sygehus Syd.

Der er slutteligt kun få minutters gang til Aalborgs pulserende liv med mange hyggelige restauranter, caféer og butikker, ligesom der er gåafstand til BioCity, hvor byens nyeste film hele tiden ruller henover skærmen.

Velkommen til en lille, stille, ret privat og meget attraktiv oase, der dog alligevel ligger midt i storbyens pulserende liv og giver nemt adgang til absolut alt.

COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon