1 lejligheder

Finlandsgade 4, 3. th., 9000 Aalborg.

Velkommen til Finlandsgade i centrum af Aalborg.

Her finder du denne velholdte og velindrettede 3-værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor dobbeltstue, stort soveværelse, nyt køkken samt nyt badeværelse. Der er opvaskemaskine i køkkenet og stor bruseniche i badeværelset. Der er ydermere vaskemaskine i lejligheden.

Lejligheden har flotte trægulve og lyse og indbydende lyse lofter og vægge, ligesom der er smukke radiatorskjulere i alle rum. Lejligheden ligger højt placeret i ejendommen, hvilket giver et skønt lysindfald i alle rum, ligesom der er en dejlig udsigt over midtbyen både fra stue, soveværelse og køkken.

Husdyr er desuden tilladt i denne lejlighed.

Der hører en meget flot og hyggelig fælles gård til lejligheden/ ejendommen. Her er der rig mulighed for hyggelig og mange solrige timer.

Området er kendt for sine næsten uendeligt mange rødstensejendomme, der ligeledes er kendt for sin charme fra den tiden, hvor de blev opført.

Her befinder du dig i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

En gennemført og fantastisk lejlighed på en af byens bedste beliggenheder med nem adgang til alt.....og så endda til en superskarp husleje 🙂

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
COPYRIGHT
© SteKa Bolig

CVR-NUMMER
42008583
Right Menu Icon