1 lejligheder

Dybbølgade

Flot 2 - værelses lejlighed med altan og med tilladelse til husdyr....og så endda i Aalborgs vestby, der er blandt Aalborgs absolut mest attraktive områder!

Her får du en lækker 2 - værelses lejlighed, der ligger få meter fra alt, hvad Aalborg kan tilbyde - offentlig transport, shopping, caféer, Street Food og havnefronten samt det pulserende liv byen tilbyder.

Der er ydermere gåafstand til flere fitness-centre, svømmehal og bibliotek samt flere dagligvarebutikker.

Tiltrods for den yderst centrale beliggenhed er lejligheden alligevel trukket tilbage i en rolig ejendom og har tilmed altan, der vender mod en rolig og flot gården med rig mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensol.

Lejligheden byder på lækre detaljer som fx originale trægulve og stuklofter. Der er også fine finesser som fyldningsdøre, der bevarer det hyggelige udtryk.

Lejligheden har en funktionel entré, en fordelingsgang og stue, værelse, køkken samt badeværelse.

Alt i lejligheden fremstår i lyse og venlige materialer og køkkenet samt badeværelset er flot og stilfuldt. Lejligheden fremstår generelt flot og indbydende.

I kælderen er der praktisk og funktionelt fællesvaskeri samt tilhørende depotrum til lejligheden. Der er separat aflåst cykelrum til ejendommen samt aflukket og hyggeligt gårdmiljø, der klart er blandt byens mest hyggelige og indbydende.

Der er tale om en klassisk Vestby 2'er, men fra den absolut øverste hylde, og netop derfor glæder vi os særligt til at vise denne fine lejlighed frem.

Lejligheden er klar til indflytning snarest muligt.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down