1 lejligheder

Danmarksgade 8, 3. th. 9000 Aalborg

Lejebolig Danmarksgade i Aalborg centrum.

Velkommen til Aalborgs absolutte centrum og denne skønne lejlighed, der på grund af sin store hems reelt fungerer som en 3 - værelses lejlighed.

Lejligheden er indrettet med entré, stor stue, soveværelse, køkken samt badeværelse. Der hører desuden en stor hems til lejligheden, hvorfra der er adgang til en hyggelig og meget privat tagterrasse med en flot udsigt over byen. Lofter og vægge er lavet i lyse materialer, mens køkken og badeværelse er i flot stand.

Der er opvaskemaskine i køkkenet og bruseniche i badeværelset, mens der er vaskemaskine ved den aflukkede bagtrappe.

Der hører en smuk, privat og enormt hyggelig baggård til ejendommen.

Husdyr kan tillades ved godkendelse af udlejer.

Ejendommen er beliggende i Aalborgs absolutte centrum med gåafstand til alt det Aalborg midtby kan tilbyde, og som man har behov for. Offentlig transport, mange forskellige handlemuligheder, gågader og shoppingcentre, barer, natklubber, gågader, specialbutikker mm. er således lige ved hånden.

Derudover over er der også gåafstand til Østre Anlæg, der er en af Aalborgs absolut største parker med løbe- og gåruter, flot anlæg med fisk og ænder, udendørs træningsfaciliteter, fodbold- og beachvolleybaner og enormt store græsarealer, der i sommerhalvåret bliver flittigt brugt til solbadning, grillfester og socialt samvær generelt.

Der er også gåafstand til Musikkens Hus, Nordkraft og Karolinelunden, der er blandt byens førende kulturelle samlingssteder for både musik, stand-up, foredrag, træning, restauranter m.m.

Der er desuden gode og i øvrigt utallige parkeringsmuligheder i nærområdet.

Denne lejebolig Danmarksgade i Aalborg centrum er en sand perle med sin beliggenhed, tagterrasse og smukke baggård.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down