49 lejligheder

Danalien

Velkommen til Danalien på toppen af Sohngårdsholmsvej.

 

Her befinder du dig på toppen af af Aalborg i et område, der pt. er i stor udvikling med meget nybyg og mange ældre boliger, der har gennemgået stor og gennemgribende renovering, hvilket har resulteret i et flot, tidssvarende og indbydende område.

Danalien 1 rummer både 2 -  og 3 - værelses lejligheder på mellem 76 og 160 kvadratmeter. Der er i alt 10 forskellige lejlighedstyper. Lejlighederne rummer naturligvis alt det, man kan ønske sig af en moderne og tidssvarende bolig herunder blandt andet vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt og sundt indeklima.

Lejlighederne er alle nybyggede og med åbne planløsninger samt opført i lyse farver på lofter og vægge og med lyst, stilrent inventar.

Lejlighederne i stueetagen har alle have/ terrasse, mens alle øvrige lejligheder har altan, ligesom der er en stor fælles tagterrasse tilhørende ejendommen.

Der hører depotrum og parkeringsplads til alle lejlighederne.

Der er gåafstand til adskillige buslinjer, der på kort tid fører direkte til både Aalborgs midtby, Aalborg Busterminal, Aalborg Banegård.

Der er ydermere gåafstand til både indkøbsmuligheder, skoler, børnehaver, vuggestuer og til et stort skovområde med både løbe - og mountainbikeruter.

Der er slutteligt kort afsted til motorvejen i både syd- og nordlig retning.

På baggrund af boligernes placering og boligernes høje standard kan man roligt sige, at man med en bolig på Danalien 1 finder en bolig, der rummer det hele.

Velkommen til toppen af Aalborg og til boligen og placeringen med de mange muligheder.

Der er desværre ingen ledige boliger i denne ejendom for nuværende.
Se vores øvrige ledige boliger eller kontakt os og få personlig hjælp
chevron-down